Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frenar 2010 CF (1420139) - Montañés de Laredo (1595741) » 628574119: T57/J4/VI

Liga 628574119 Información oficial sobre el partido 628574119 en Hattrick

25.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 4 / VI.532 (14850)

FJFJ F.C. Alineación oficial del equipo 'FJFJ F.C.' en el partido 0 - 2 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
0 - 1 Antonio Valencia Junco (29')
0 - 2 Ouweis Rabah Maghribi (44')
FJFJ F.C. Alineación oficial del equipo 'FJFJ F.C.' en el partido 0 - 2 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FJFJ F.C. Alineación oficial del equipo 'FJFJ F.C.' en el partido 1 - 0 Montañés de Laredo Alineación oficial del equipo 'Montañés de Laredo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FJFJ F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Georgi Kovachev va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Zétény Oláh va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en David Aláez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): FJFJ enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Simeón Fernández Espartero de FJFJ va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Diego Acebedo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Montañés de Laredo

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Alejandro Velázquez Ibero estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Antonio Valencia Junco va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 29.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Ouweis Rabah Maghribi va marcar al minut 44 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Montañés sortien al contraatac. La falta llançada per Alejandro Velázquez Ibero va sortir força alta sense massa perill.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Maciej Betley, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Antonio Valencia Junco va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Montañés va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gustavo Fernandes Lourenço, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Alejandro Velázquez Ibero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stanko Simić, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): En Javier Boixadós va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.