Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antharis (774779) - Relojo F.C (1586114) » 628567160: T57/J14/VI

Liga 628567160 Información oficial sobre el partido 628567160 en Hattrick

03.11.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 14 / VI.407 (14725)

Antharis Alineación oficial del equipo 'Antharis' en el partido 2 - 2 F.C. ESPARTAC DE CATALUNYA Alineación oficial del equipo 'F.C. ESPARTAC DE CATALUNYA' en el partido
0 - 1 Matt O'Byrne (39')
0 - 2 Rob Tunger (48')
Serafín Cervelón (67') 1 - 2
Antônio Batista Chapinha (76') 2 - 2
Antharis Alineación oficial del equipo 'Antharis' en el partido 2 - 2 F.C. ESPARTAC DE CATALUNYA Alineación oficial del equipo 'F.C. ESPARTAC DE CATALUNYA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Antharis Alineación oficial del equipo 'Antharis' en el partido 3 - 0 F.C. ESPARTAC DE CATALUNYA Alineación oficial del equipo 'F.C. ESPARTAC DE CATALUNYA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antharis

Goles Goles

  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Serafín Cervelón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Antônio Batista Chapinha va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Erramu Eskortza arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Serafín Cervelón va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Fruitós Molés del Antharis ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Antharis a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Antônio Batista Chapinha va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Toni Topić de Antharis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C. ESPARTAC DE CATALUNYA

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El ESPARTAC era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Matt O'Byrne va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): ESPARTAC sabia com jugar al contraatac, i al minut 48, Rob Tunger va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): ESPARTAC va estar a punt de marcar quan Juho Kaurila va fer una passada impressionant a Gergő Nagy, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.