Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

[email protected] (801759) - Chocolatero Plus (794863) » 628560684: T57/J5/VI

Liga 628560684 Información oficial sobre el partido 628560684 en Hattrick

01.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 5 / VI.292 (14610)

Exxos C.F. Alineación oficial del equipo 'Exxos C.F.' en el partido 3 - 2 Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido
0 - 1 Maxence Lopez (42')
0 - 2 Boris Scheichelbauer (43')
Pedro Javier Vázquez Cano (44') 1 - 2
Xavi Morey (44') 2 - 2
Salvador Valdés (48') 3 - 2
Exxos C.F. Alineación oficial del equipo 'Exxos C.F.' en el partido 3 - 2 Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Exxos C.F. Alineación oficial del equipo 'Exxos C.F.' en el partido 3 - 1 Chocolatero Plus Alineación oficial del equipo 'Chocolatero Plus' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Exxos C.F.

Goles Goles

  • 104 Minuto 44 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Pedro Javier Vázquez Cano va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Exxos: 1 a 2 al minut 44.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Després de 44 minuts de partit, Xavi Morey igualava per Exxos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Exxos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 2 mitjançant en Salvador Valdés.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Pedro Javier Vázquez Cano, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Exxos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 44, quan Jesús Tercero va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Pacífico Maestre Lobo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Xavi Morey. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Chocolatero Plus

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, Chocolatero es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Maxence Lopez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Lukrecijus Voidatas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Chocolatero, un peu providencial d'en Boris Scheichelbauer va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Chocolatero Florin Hrişcu quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Niyazi Adil l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Rodrigo Aste va marcar al minut 47 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Rodrigo Aste quasi aconsegueix empatar per Chocolatero al minut 54, però Alfredo Valcárcel va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Chocolatero va estar a punt d'empatar al 59 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Lucio Martínez que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Rodrigo Aste de Chocolatero va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.