Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AMBOOLA F.C. (778885) - Los Túnica Negra (1430460) » 628560660: T57/J14/VI

Liga 628560660 Información oficial sobre el partido 628560660 en Hattrick

03.11.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 14 / VI.291 (14609)

AMBOOLA F.C. Alineación oficial del equipo 'AMBOOLA F.C.' en el partido 0 - 0 Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AMBOOLA F.C. Alineación oficial del equipo 'AMBOOLA F.C.' en el partido 1 - 1 Los Túnica Negra Alineación oficial del equipo 'Los Túnica Negra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,4 % 47,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AMBOOLA F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Leopold Burghartz va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Rolando Zalla. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 235 Minuto 39 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Julio César Rodríguez, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): AMBOOLA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Juan Quintero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Echarte.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): AMBOOLA va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Daniel Llerena va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de AMBOOLA van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Daniel Llerena va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Julio César Rodríguez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): AMBOOLA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 63, però Julio César Rodríguez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 209 Minuto 73 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Marc Estopà va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Rolando Zalla va xutar a fora.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): AMBOOLA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Daniel Llerena des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 207 Minuto 88 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jorge Vagrande va enviar un xut des de 40 metres al minut 88, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Julio César Rodríguez.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kelmen Paguegi de AMBOOLA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Túnica Negra

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Andrei Miloşovici de Nuitaris va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84 en Marius-Cătălin Roşca va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.