Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al Carrer FC (1585394) - Sant Pol FC (487842) » 628558816: T57/J14/VI

Liga 628558816 Información oficial sobre el partido 628558816 en Hattrick

03.11.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 14 / VI.258 (14576)

kautxiyos Alineación oficial del equipo 'kautxiyos' en el partido 2 - 1 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
Trifón Celanova (21') 1 - 0
1 - 1 Maurici Lluch (33')
Emin Muhammet Erik (81') 2 - 1
kautxiyos Alineación oficial del equipo 'kautxiyos' en el partido 2 - 1 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
kautxiyos Alineación oficial del equipo 'kautxiyos' en el partido 2 - 1 Magno Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Magno Fútbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,3 % 1,1 % 12,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kautxiyos

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Trifón Celanova va donar a kautxiyos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del kautxiyos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Emin Muhammet Erik va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): kautxiyos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Trifón Celanova va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abraham Urenda.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 es va veure una gran oportunitat per a kautxiyos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kevin von Arx, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Osvald Saxlin! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Trifón Celanova va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de kautxiyos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Mischa Braith no va ser aprofitada per en Jorge Pedrosa que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 206 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 83, tothom va saber perquè en Mischa Braith era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Osvald Saxlin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Magno Fútbol Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 en Maurici Lluch va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Al minut 53 de partit, Oindi Egurtza quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.