Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. TATOGORRI (436929) - PeritaStyle (777753) » 628556200: T57/J4/VI

Liga 628556200 Información oficial sobre el partido 628556200 en Hattrick

25.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 4 / VI.212 (14530)

F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido 3 - 2 R.C.D Botellódromo Alineación oficial del equipo 'R.C.D Botellódromo' en el partido
0 - 1 Fernando Requesens (42')
0 - 2 Rajmond Vezonik (43')
Pulpeiro Caramallo (52') 1 - 2
Barrett Romani (62') 2 - 2
Francesco Loss (66') 3 - 2
F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido 3 - 2 R.C.D Botellódromo Alineación oficial del equipo 'R.C.D Botellódromo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. TATOGORRI Alineación oficial del equipo 'F.C. TATOGORRI' en el partido 2 - 0 R.C.D Botellódromo Alineación oficial del equipo 'R.C.D Botellódromo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. TATOGORRI

Goles Goles

  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de TATOGORRI van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Pulpeiro Caramallo en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Barrett Romani s'emportà una gran ovació del públic local al minut 62, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): TATOGORRI va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 66 Francesco Loss va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sabas Alvarado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Valerio Mastaglio va estar a punt d'avançar els locals al minut 37 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Sabas Alvarado del TATOGORRI ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44, Pulpeiro Caramallo va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): El jugador de TATOGORRI Valerio Mastaglio quasi va assolir l'empat al minut 56 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Alexis Mangenot de TATOGORRI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

R.C.D Botellódromo

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Botellódromo va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què David Cella, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Fernando Requesens que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rajmond Vezonik era molt més ràpid que el defensa Valerio Mastaglio. Al minut 43, el jugador de Botellódromo va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alberto Ibarra que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Wincenty Wdowczyk, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Ibarra de Botellódromo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Ibarra va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Botellódromo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.