Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athuertas (1592153) - Schalke Tela Meto (436792) » 628551166: T57/J6/VI

Liga 628551166 Información oficial sobre el partido 628551166 en Hattrick

08.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 6 / VI.122 (14440)

athuertas Alineación oficial del equipo 'athuertas' en el partido 0 - 5 Schalke Tela Meto Alineación oficial del equipo 'Schalke Tela Meto' en el partido
0 - 1 Víctor Hinojosa (6')
0 - 2 Jerzy Mikołajek (25')
0 - 3 Domenic Daniels (35')
0 - 4 Joona Tolppi (71')
0 - 5 Ioan Chiriţă (72')
athuertas Alineación oficial del equipo 'athuertas' en el partido 0 - 5 Schalke Tela Meto Alineación oficial del equipo 'Schalke Tela Meto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
athuertas Alineación oficial del equipo 'athuertas' en el partido 1 - 3 Schalke Tela Meto Alineación oficial del equipo 'Schalke Tela Meto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athuertas

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Ignazio Lovino va estar a punt d'empatar per a athuertas quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Massimiliano Mario Moretto va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del athuertas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sébastien Dutour, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Sébastien Dutour no va entrar per centímetres.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En José Fabián Sava va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Schalke Tela Meto

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 6, quan Víctor Hinojosa va posar els visitants Schalke per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jerzy Mikołajek va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Domenic Daniels de Schalke va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 35. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Guillermo Izu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Schalke, Joona Tolppi, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Ioan Chiriţă va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Schalke.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 34 minuts de joc, Joona Tolppi semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Víctor Cairada. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Angelo Dussi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ioan Chiriţă de Schalke amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.