Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D.N. Pirineos (1364988) - Barriguitas cerveceras (118404) » 628540138: T57/J7/V

Liga 628540138 Información oficial sobre el partido 628540138 en Hattrick

15.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 7 / V.181 (5694)

A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido 1 - 0 Barriguitas cerveceras Alineación oficial del equipo 'Barriguitas cerveceras' en el partido
Nélio Azevedo (80') 1 - 0
A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido 1 - 0 Barriguitas cerveceras Alineación oficial del equipo 'Barriguitas cerveceras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.D.N. Pirineos Alineación oficial del equipo 'A.D.N. Pirineos' en el partido 4 - 1 Barriguitas cerveceras Alineación oficial del equipo 'Barriguitas cerveceras' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D.N. Pirineos

Goles Goles

  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Nélio Azevedo va donar a Pirineos un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 3 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Nélio Azevedo va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kosta Mirković va estar a punt d'avançar els locals al minut 7 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Pirineos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Mikko Wäre va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pirineos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Benjamin Humer, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Espen Thomassen va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Belgacem Akhrif va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Seddik Ben Abid no va ser aprofitada per en Dennis Meredith que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Barriguitas cerveceras

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 54, quan en Dragoş Zagrai va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Juan Sergio Navarro Alas va rebre molts aplaudiments. Al minut 60 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Carlos Torres Aragon de Barriguitas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.