Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C.Tifosis (311145) - F.C. Patapún (48407) » 628539492: T57/J13/V

Liga 628539492 Información oficial sobre el partido 628539492 en Hattrick

27.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 13 / V.169 (5682)

A.C.Tifosis Alineación oficial del equipo 'A.C.Tifosis' en el partido 3 - 2 F.C. Patapún Alineación oficial del equipo 'F.C. Patapún' en el partido
Víctor Toro Japón (24') 1 - 0
1 - 1 Eleodoro Cebreiro (34')
Pedro Dorriols (35') 2 - 1
2 - 2 Adán Basalo (44')
Sergiu Tilici (77') 3 - 2
A.C.Tifosis Alineación oficial del equipo 'A.C.Tifosis' en el partido 3 - 2 F.C. Patapún Alineación oficial del equipo 'F.C. Patapún' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C.Tifosis Alineación oficial del equipo 'A.C.Tifosis' en el partido 2 - 0 F.C. Patapún Alineación oficial del equipo 'F.C. Patapún' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C.Tifosis

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Tifosis va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Víctor Toro Japón va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Tifosis prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Pedro Dorriols va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sergiu Tilici de Tifosis aconseguir un gol al minut 77 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Víctor Toro Japón, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Antonio Pinillos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Pedro Dorriols va ridiculitzar a en Martín Mañara amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 71 per blocar una centrada d'en Rodolfo Sarmiento va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Tifosis.
  • 220 Minuto 75 (Ocasión de falta): Al minut 75, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Chus Díaz de Lavandero de Tifosis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

F.C. Patapún

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 en Felis Medina Almeida va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Eleodoro Cebreiro podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 44. L'anotador per Patapún va ser Adán Basalo, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Max Papell va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Felis Medina Almeida estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Martín Mañara, als 42 minuts, va fallar per ben poc.