Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tocatic F.C. (1594087) - Real Quintana (438035) » 628535499: T57/J9/V

Liga 628535499 Información oficial sobre el partido 628535499 en Hattrick

29.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 9 / V.98 (5611)

MAS PACHARAN F.C. Alineación oficial del equipo 'MAS PACHARAN F.C.' en el partido 2 - 0 Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido
Roël Menheer (7') 1 - 0
José María Rosa (29') 2 - 0
MAS PACHARAN F.C. Alineación oficial del equipo 'MAS PACHARAN F.C.' en el partido 2 - 0 Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MAS PACHARAN F.C. Alineación oficial del equipo 'MAS PACHARAN F.C.' en el partido 2 - 1 Real Quintana Alineación oficial del equipo 'Real Quintana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,3 % 4,4 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MAS PACHARAN F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Roël Menheer, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar José María Rosa, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a PACHARAN.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eduardo Heras Canales va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Heras Canales, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Xilberto Alfeirán. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sergio Sisandes al minut 77 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eduardo Heras Canales va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 239 Minuto 87 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Xilberto Alfeirán va servir per deixar enrere el gegant Hesham Atwa al minut 87, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Heras Canales de PACHARAN es va guanyar la targeta groga merescudament.

Real Quintana

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Germán Vidal Llorente va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 250 Minuto 55 (Ocasión de falta): Mauro Parrales va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 55.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Quintana va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Roberto González Tanago no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Flaquer de Quintana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.