Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hooligans F.C. (1336617) - Valencia C.F. (1366490) » 628533009: T57/J3/V

Liga 628533009 Información oficial sobre el partido 628533009 en Hattrick

18.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / V.54 (5567)

Manteca Colorá C.D. Alineación oficial del equipo 'Manteca Colorá C.D.' en el partido 1 - 0 Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F.' en el partido
Petronilo Sevila (30') 1 - 0
Manteca Colorá C.D. Alineación oficial del equipo 'Manteca Colorá C.D.' en el partido 1 - 0 Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manteca Colorá C.D. Alineación oficial del equipo 'Manteca Colorá C.D.' en el partido 1 - 1 Valencia C.F. Alineación oficial del equipo 'Valencia C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manteca Colorá C.D.

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 30, en Roberto Martínez Pérez del Manteca va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Petronilo Sevila que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alberto Humara va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Petronilo Sevila va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Mario Celma, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 216 Minuto 69 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mario Celma va ser clau en la jugada d'atac de Manteca al minut 69, quan ell mateix va fer una passada brutal a Francisco José Ericeq, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Mihail Marinică. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Petronilo Sevila gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dan Bruce va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Valencia C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Mamdooh Al-Subeihy va estar a punt de posar per davant a Valencia amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lábaro Cernadas va impedir un gol cantat.
  • 264 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Passat el minut 86 de partit, Valencia va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Mamdooh Al-Subeihy, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.