Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GranJosini (799190) - UND Andalucía (994702) » 628532406: T57/J6/V

Liga 628532406 Información oficial sobre el partido 628532406 en Hattrick

08.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 6 / V.43 (5556)

GranJosini Alineación oficial del equipo 'GranJosini' en el partido 0 - 3 Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido
0 - 1 Mario Rivas Urtiaga (12')
0 - 2 Pablo Bande (26')
0 - 3 Viktor Andryukhin (79')
GranJosini Alineación oficial del equipo 'GranJosini' en el partido 0 - 3 Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
GranJosini Alineación oficial del equipo 'GranJosini' en el partido 2 - 0 Atletico Javaly Alineación oficial del equipo 'Atletico Javaly' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GranJosini

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Heliodor Strankowski va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Maciej Gil va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 55 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Maciej Gil va disposar d'una bona oportunitat al minut 73, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Paul Landray no oblidarà el que li va passar durant el minut 75. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): GranJosini va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Heliodor Strankowski va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kastutis Braknis va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oscar Cortés es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Atletico Javaly

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): En Liucius Nosavičius entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Atletico, un peu providencial d'en Mario Rivas Urtiaga va situar el 0-1 al panell digital.
  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Atletico van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Pablo Bande.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Viktor Andryukhin va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Luciano Ferreira Magalhães, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 38 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Atletico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atletico va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Mark Buijs, però el porter rival va fer una gran aturada.