Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El observador (438193) - TEAM TRUJILLO CF (796777) » 628532011: T57/J5/V

Liga 628532011 Información oficial sobre el partido 628532011 en Hattrick

01.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 5 / V.36 (5549)

Aecsi FC Alineación oficial del equipo 'Aecsi FC' en el partido 1 - 0 Team Trujillo C.F S.A.D Alineación oficial del equipo 'Team Trujillo C.F S.A.D' en el partido
Marcel de Gier (34') 1 - 0
Aecsi FC Alineación oficial del equipo 'Aecsi FC' en el partido 1 - 0 Team Trujillo C.F S.A.D Alineación oficial del equipo 'Team Trujillo C.F S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aecsi FC Alineación oficial del equipo 'Aecsi FC' en el partido 3 - 0 Team Trujillo C.F S.A.D Alineación oficial del equipo 'Team Trujillo C.F S.A.D' en el partido
Tiene mala suerte 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aecsi FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 34 (Gol de falta): Una falta al minut 34 va provocar un lliure directe. Marcel de Gier el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Aecsi va estar a punt de posar-se per davant al minut 3 però Manèu Brotons va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Manolo Grado no va ser aprofitada per en Zachary Grosiak que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 29 per blocar una centrada d'en Manèu Brotons va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aecsi.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Helwig Krotil! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Aecsi la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Aecsi ho intentava per la dreta per mitjà de Utku Kurtar, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marcos Tello. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Team Trujillo C.F S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 31 minuts, el Trujillo va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Eduardo Nalda al minut 47 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hj Baha bin Hj Mohd Aleshahfezan de Trujillo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cyrille Rubio.