Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cosmos Sport Catalonia (441471) - Custom Team (435362) » 628531453: T57/J5/V

Liga 628531453 Información oficial sobre el partido 628531453 en Hattrick

01.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 5 / V.26 (5539)

Gramu SL Alineación oficial del equipo 'Gramu SL' en el partido 1 - 2 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
Oleg Potapov (68') 1 - 0
1 - 1 Gdalyahu Saado (85')
1 - 2 Darren Commander (87')
Gramu SL Alineación oficial del equipo 'Gramu SL' en el partido 1 - 2 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gramu SL Alineación oficial del equipo 'Gramu SL' en el partido 3 - 0 Custom Team Alineación oficial del equipo 'Custom Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gramu SL

Goles Goles

  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Corria el minut 68 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Oleg Potapov, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Oleg Potapov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gramu se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Edvard Brodersen va entorpir al marcador d'en Andreja Micić per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Heinar Plafky va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Rudolf Gusmik va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 es va veure una gran oportunitat per a Gramu per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jesús Tutor, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54, Ştefan Şerdean arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Gramu va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 86 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ştefan Şerdean ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Béla Kokas.

Custom Team

Goles Goles

  • 163 Minuto 85 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 85 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Gdalyahu Saado marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Custom va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 87. Darren Commander va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Custom va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rafael Díaz Mirón, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Iulian Filip va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Custom que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Gdalyahu Saado de Custom va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.