Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rattnitsch U.D. (1601783) - Weykon Football Club (1416235) » 628530372: T57/J1/V

Liga 628530372 Información oficial sobre el partido 628530372 en Hattrick

04.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 1 / V.7 (5520)

REAL ARES Alineación oficial del equipo 'REAL ARES' en el partido 3 - 2 Weykon Football Club Alineación oficial del equipo 'Weykon Football Club' en el partido
0 - 1 Arturo Casapietra (18')
Gilberto Botín Ríos (33') 1 - 1
Lorenzo Badini (43') 2 - 1
Elio Cuadril (52') 3 - 1
3 - 2 Neco Feitor (81')
REAL ARES Alineación oficial del equipo 'REAL ARES' en el partido 3 - 2 Weykon Football Club Alineación oficial del equipo 'Weykon Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
REAL ARES Alineación oficial del equipo 'REAL ARES' en el partido 5 - 0 Weykon Football Club Alineación oficial del equipo 'Weykon Football Club' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL ARES

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Gilberto Botín Ríos s'emportà una gran ovació del públic local al minut 33, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Lorenzo Badini va donar a REAL un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): En Elio Cuadril de REAL va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a REAL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 陈 (Chen) 宽安 (Kuanan), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En Gilberto Botín Ríos va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 30, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Nur Al-Rifai, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Juan Antonio Villars una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Ivan Vendl va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adi Bucatoş de REAL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Weykon Football Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 18, Gentil Pina va pentinar un córner cap al segon pal que Arturo Casapietra va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Un mica després, Neco Feitor de Weykon FC va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Weykon FC Mario Sangiorgi quasi marca al minut 32 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Arturo Casapietra l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 237 Minuto 65 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ąžuolas Štaras va fer al minut 65 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Mario Sangiorgi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Weykon FC van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Gentil Pina no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jaroslav Liptaj s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lucio Febres Cordero de Weykon FC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.