Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marranera FC (489568) - losrelampagos (777754) » 628529975: T57/J14/IV

Liga 628529975 Información oficial sobre el partido 628529975 en Hattrick

03.11.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 14 / IV.63 (3486)

fc Cotri Alineación oficial del equipo 'fc Cotri' en el partido 1 - 0 losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido
Lucian Drăgănescu (80') 1 - 0
fc Cotri Alineación oficial del equipo 'fc Cotri' en el partido 1 - 0 losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc Cotri Alineación oficial del equipo 'fc Cotri' en el partido 0 - 1 losrelampagos Alineación oficial del equipo 'losrelampagos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc Cotri

Goles Goles

  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): El Cotri era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Lucian Drăgănescu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): Lucian Drăgănescu va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 44, però no s'esperava que en Honesto Cira, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cotri, l'equip va recuperar la pilota al minut 44 i va contraatacar. En Murat Deha va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): El Cotri va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Karsten Krennmayer la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

losrelampagos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del losrelampagos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Òscar Grosset, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a losrelampagos va estar a punt d'arribar en un córner. En Bagindawo Moonsamy va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 270 Minuto 44 (Ocasión de falta): Anis Moussa va xutar magistralment una falta al minut 44 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Sigurd Ditter no va ser aprofitada per en Anis Moussa que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): losrelampagos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 44, quan Urbano Knebel va quedar-se sol davant el porter Mehmet Emin Çinel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de losrelampagos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anis Moussa de losrelampagos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.