Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vallekas City (314394) - Al loro C.F (795273) » 628529866: T57/J1/IV

Liga 628529866 Información oficial sobre el partido 628529866 en Hattrick

04.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 1 / IV.62 (3485)

Arrabaleros C.F. Alineación oficial del equipo 'Arrabaleros C.F.' en el partido 2 - 2 Al loro C.F Alineación oficial del equipo 'Al loro C.F' en el partido
Carlos Gustavo Roldán (17') 1 - 0
1 - 1 Giachen Masel (30')
Jaume Gasquet (60') 2 - 1
2 - 2 Manuel Barrera (75')
Arrabaleros C.F. Alineación oficial del equipo 'Arrabaleros C.F.' en el partido 2 - 2 Al loro C.F Alineación oficial del equipo 'Al loro C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Arrabaleros C.F. Alineación oficial del equipo 'Arrabaleros C.F.' en el partido 2 - 0 Al loro C.F Alineación oficial del equipo 'Al loro C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arrabaleros C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Arrabaleros prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Carlos Gustavo Roldán va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 124 Minuto 60 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 60 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Jaume Gasquet llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Noel Unkasz de Arrabaleros va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guillermo Gener va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Iu Papaceit va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Juan José Monjia es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Noel Unkasz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Arrabaleros ho intentava per la dreta per mitjà de Carlos Gustavo Roldán, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Guillermo Gener de Arrabaleros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Al loro C.F

Goles Goles

  • 140 Minuto 30 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el loro va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Giachen Masel aconseguint el 1 - 1.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): El loro era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Manuel Barrera va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el loro sortien al contraatac. La falta llançada per Giachen Masel va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de loro va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Despujol, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Aniol Surís quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Torruella de loro es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.