Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ghgames (1418666) - loiolatarra (802032) » 628529787: T57/J9/IV

Liga 628529787 Información oficial sobre el partido 628529787 en Hattrick

29.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 9 / IV.60 (3483)

trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido 3 - 0 martutene cf Alineación oficial del equipo 'martutene cf' en el partido
Serafín Muro (47') 1 - 0
Jason Lukas Eisenberg (66') 2 - 0
Enrique Páramo Ortiz (72') 3 - 0
trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido 3 - 0 martutene cf Alineación oficial del equipo 'martutene cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido 6 - 0 martutene cf Alineación oficial del equipo 'martutene cf' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trazosport

Goles Goles

  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Serafín Muro, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del trazosport se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 47.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): trazosport va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jason Lukas Eisenberg va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Als 72 minuts de joc, els nois de trazosport van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Enrique Páramo Ortiz augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del trazosport van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fidel Vuelva, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Enrique Páramo Ortiz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Ricardo Quiñones del Real va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de trazosport se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 208 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ricardo Quiñones del Real de trazosport va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Enrique Páramo Ortiz que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Narbona Sales al minut 75 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fidel Vuelva va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Raafat Abou El Ghar de trazosport va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

martutene cf

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Rajko Juroš després que el jugador de martutene li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.