Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CULEBRAS A.D. (315534) - CD Mirandés (125325) » 628529671: T57/J8/IV

Liga 628529671 Información oficial sobre el partido 628529671 en Hattrick

22.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 8 / IV.58 (3481)

CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido 3 - 1 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
0 - 1 Jan-Gunnar Ragnarsson (20')
Damian Ferenc (61') 1 - 1
Jeronim Stojić (80') 2 - 1
Mikhail Dankov (88') 3 - 1
CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido 3 - 1 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CULEBRAS A.D. Alineación oficial del equipo 'CULEBRAS A.D.' en el partido 2 - 1 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,7 % 10,0 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CULEBRAS A.D.

Goles Goles

  • 112 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del CULEBRAS s'esgargamellaven dempeus per esperonar Damian Ferenc que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 61 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): Jeronim Stojić va donar a CULEBRAS un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): CULEBRAS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Mikhail Dankov va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): CULEBRAS per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 17, quan Uzza Wafiq va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Zsolt Hangya va ridiculitzar a en Waly N'Doye amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Emeterio Rojas Solís, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduardo Ipenarrieta de CULEBRAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F.C.Illas Sicas.

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): O'Sicas agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Jan-Gunnar Ragnarsson amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Sigmund Mellemgaard, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 27 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. O'Sicas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del O'Sicas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Julius Holzbauer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Julius Holzbauer quasi aconsegueix empatar per O'Sicas al minut 87, però Martín Sánchez Palanco va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Al minut 89, Francisco Baltanás de O'Sicas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.