Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inter Club TorraKollonS (796449) - KXØK F.C (311010) » 628529419: T57/J1/IV

Liga 628529419 Información oficial sobre el partido 628529419 en Hattrick

04.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 1 / IV.54 (3477)

Karmelomanos Alineación oficial del equipo 'Karmelomanos' en el partido 1 - 2 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
Diego Veloso (30') 1 - 0
1 - 1 Mihai Vlada (41')
1 - 2 Richard Tvaruška (79')
Karmelomanos Alineación oficial del equipo 'Karmelomanos' en el partido 1 - 2 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Karmelomanos Alineación oficial del equipo 'Karmelomanos' en el partido 1 - 2 Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,5 % 54,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karmelomanos

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Passats 30 minuts, Diego Veloso, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Karmelomanos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Karmelomanos, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Ignacio Fonz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69, Patxi Balboa arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Patxi Balboa de Karmelomanos va intentar batre la porteria rival al minut 84 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Arturo Resa de Karmelomanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Treskitos Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 41 (Gol por el centro): Treskitos van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 41, quan Mihai Vlada va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Richard Tvaruška que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Treskitos.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Mihai Vlada va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Richard Tvaruška va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Jānis Kords, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Treskitos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gaweł Spociński va desviar el xut final de Fabio Tuozzi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Treskitos creava perill des de la dreta al minut 36, però en Gaweł Spociński, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Gunnar Hougaard desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pedro Mangado de Treskitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raimund Strempel de Treskitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.