Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Navarcles (1596696) - Real Ciudad de Murcia (799597) » 628529339: T57/J9/IV

Liga 628529339 Información oficial sobre el partido 628529339 en Hattrick

29.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 9 / IV.52 (3475)

Vodka Juniors 3 Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors 3' en el partido 2 - 1 Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido
Mateusz Czernikiewicz (37') 1 - 0
1 - 1 Carlo Polli (41')
Miroslav Hendrych (71') 2 - 1
Vodka Juniors 3 Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors 3' en el partido 2 - 1 Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Vodka Juniors 3 Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors 3' en el partido 1 - 3 Real Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Real Ciudad de Murcia' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vodka Juniors 3

Goles Goles

  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Erik Beuleke sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Mateusz Czernikiewicz que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Juniors va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 71 Miroslav Hendrych va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Juniors va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Crispín Rangel va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El Juniors va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Miroslav Hendrych va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Juniors va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Crispín Rangel ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Théo Debard de Juniors va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Ciudad de Murcia

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 41 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Carlo Polli marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ciudad que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Krzysztof Arabasz, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Ciudad va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergiusz Cudak va desviar el xut final de Miguel Junquera després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43, un refús desafortunat de Sergiusz Cudak, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alejandro Langarica no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Krzysztof Arabasz va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sergiusz Cudak, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ciudad, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Enrique Peña va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 73, en un 1 contra 1 amb el porter, però Sergiusz Cudak va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Pere Anton Perelló des de l'esquerra.