Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bobby Barnes Blisters (47537) - Atletico Mitico (435972) » 628529237: T57/J12/IV

Liga 628529237 Información oficial sobre el partido 628529237 en Hattrick

20.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 12 / IV.50 (3473)

Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido 4 - 0 rapido celtas de foz Alineación oficial del equipo 'rapido celtas de foz' en el partido
Gonzalo Garin (33') 1 - 0
Josep Manuel Oliver (47') 2 - 0
Belgacm Smine (71') 3 - 0
Enrique José Olmedo (72') 4 - 0
Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido 4 - 0 rapido celtas de foz Alineación oficial del equipo 'rapido celtas de foz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Bobby Barnes Blisters Alineación oficial del equipo 'Bobby Barnes Blisters' en el partido 7 - 0 rapido celtas de foz Alineación oficial del equipo 'rapido celtas de foz' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bobby Barnes Blisters

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Blisters prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Gonzalo Garin va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Josep Manuel Oliver va augmentar l'avantatge de Blisters a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Blisters pel centre va donar un gran resultat: el gol de Belgacm Smine va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Enrique José Olmedo va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Faham Haji Heidari no va ser aprofitada per en Ortzi Irurlegi que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Belgacm Smine es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Garin de Blisters amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

rapido celtas de foz

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): rapido va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Sergey Laushkin va desviar el xut final de Santiago Baguena després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): rapido va estar a punt d'empatar al 36 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Ainar Lienetxabarria que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Juanjo Ferro ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): rapido van seguir progressant per la banda dreta. Ainar Lienetxabarria va tenir la seva oportunitat al minut 82, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ainar Lienetxabarria de rapido va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.