Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UmpaLumpaFc1 (489563) - AMUNIA (1434693) » 628529035: T57/J3/IV

Liga 628529035 Información oficial sobre el partido 628529035 en Hattrick

18.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / IV.47 (3470)

Atlético Adriático Alineación oficial del equipo 'Atlético Adriático' en el partido 0 - 2 Celtavik Alineación oficial del equipo 'Celtavik' en el partido
0 - 1 Aleksander Jeremias (24')
0 - 2 Ottavio Vangelisti (32')
Atlético Adriático Alineación oficial del equipo 'Atlético Adriático' en el partido 0 - 2 Celtavik Alineación oficial del equipo 'Celtavik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Adriático Alineación oficial del equipo 'Atlético Adriático' en el partido 2 - 0 Celtavik Alineación oficial del equipo 'Celtavik' en el partido
Tiene mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Adriático

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Adriático a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Bondan Cahyowibowo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Seza Öğmen no va ser aprofitada per en Özay Rahmeti que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 23 per blocar una centrada d'en Bondan Cahyowibowo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Adriático.
  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Adriático Waldemar Schluetter quasi va assolir l'empat al minut 31 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Gumersindo Alcázar Yunta i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Adriático, però el xut de Seza Öğmen va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Basilio Piacentile de Adriático es va guanyar la targeta groga merescudament.

Celtavik

Goles Goles

  • 142 Minuto 24 (Gol de contra por la izquierda): Aleksander Jeremias va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Celtavik.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): El jugador Ottavio Vangelisti de Celtavik es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Miguel Movellán després de 29 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter 李 (Li) 安迪 (Andi) va poder desviar-lo a córner.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Esteban Arozena, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Esteban Arozena.