Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuchufritos F.C. (1432651) - Hierakompolis (1588397) » 628529011: T57/J11/IV

Liga 628529011 Información oficial sobre el partido 628529011 en Hattrick

13.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 11 / IV.46 (3469)

Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido 1 - 1 Mapashito Team B Alineación oficial del equipo 'Mapashito Team B' en el partido
0 - 1 Abdennafi Salhi (37')
Raúl Brun (58') 1 - 1
Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido 1 - 1 Mapashito Team B Alineación oficial del equipo 'Mapashito Team B' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuchufritos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cuchufritos F.C.' en el partido 2 - 0 Mapashito Team B Alineación oficial del equipo 'Mapashito Team B' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuchufritos F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Raúl Brun va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Enol Ribera del Cuchufritos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Enol Ribera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jordi Xavier Debon va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Jalal Labib Al-Hadidy va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jordi Xavier Debon va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nil Guillem es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mapashito Team B

Goles Goles

  • 143 Minuto 37 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Mapashito eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 37, Abdennafi Salhi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 31 minuts, el Mapashito va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El Mapashito va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Benny Zalman va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Otto Dubicki.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rudolf Szoda de Mapashito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.