Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Deza-Lalin (438366) - Pirinews (490098) » 628528925: T57/J4/IV

Liga 628528925 Información oficial sobre el partido 628528925 en Hattrick

25.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 4 / IV.45 (3468)

FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido 0 - 1 Pirinews Alineación oficial del equipo 'Pirinews' en el partido
0 - 1 Sylwiusz Włodarek (69')
FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido 0 - 1 Pirinews Alineación oficial del equipo 'Pirinews' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Deza-Lalin Alineación oficial del equipo 'FC Deza-Lalin' en el partido 2 - 1 Pirinews Alineación oficial del equipo 'Pirinews' en el partido
Tiene mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Deza-Lalin

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Cristi Novac quasi dona a Deza-Lalin l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Deza-Lalin a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Javier Crespo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Javier Leal va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 79, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Deza-Lalin la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 213 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Emil Monev va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Pirinews

Goles Goles

  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): En Sylwiusz Włodarek donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 69 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bernhard Dehlblom que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Joonas Suhonen va poder marcar per a Pirineus en un servei de cantonada picat per en Peter Ragnarsson quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Peter Ragnarsson va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Luigi Bucovaz va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leanid Balbat de Pirineus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sylwiusz Włodarek.