Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MIMO CF (1367093) - public f.c (1338481) » 628528846: T57/J12/IV

Liga 628528846 Información oficial sobre el partido 628528846 en Hattrick

20.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 12 / IV.43 (3466)

MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 1 - 4 public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido
0 - 1 Jalal Bendahmani (8')
0 - 2 Traian Vulpeanu (15')
0 - 3 Romeo Rebollo Morcillo (18')
José Mauleón (63') 1 - 3
1 - 4 Zachariah Dostal (68')
MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 1 - 4 public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MIMO CF Alineación oficial del equipo 'MIMO CF' en el partido 2 - 0 public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MIMO CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de MIMO van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en José Mauleón en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al 17, José Mauleón hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Juan Miguel Campezo. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

public f.c

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): Amb 8 minuts jugats, Jalal Bendahmani de public va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al 15 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a public augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Traian Vulpeanu es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): El porter de public va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Romeo Rebollo Morcillo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): En Zachariah Dostal va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 12, tothom va saber perquè en Traian Vulpeanu era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Grzegorz Opoka va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Antoni Stępniak. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antoni Stępniak de public es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Antoni Stępniak va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.