Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hermo F.C. (486086) - Team JiSi '06 (1370616) » 628528750: T57/J2/IV

Liga 628528750 Información oficial sobre el partido 628528750 en Hattrick

11.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 2 / IV.42 (3465)

Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 0 - 3 Team JiSi '06 Alineación oficial del equipo 'Team JiSi '06' en el partido
0 - 1 Melih Çığ (18')
0 - 2 Ettore Giancristofaro (54')
0 - 3 Germán Morán (85')
Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 0 - 3 Team JiSi '06 Alineación oficial del equipo 'Team JiSi '06' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hermo F.C. Alineación oficial del equipo 'Hermo F.C.' en el partido 0 - 2 Team JiSi '06 Alineación oficial del equipo 'Team JiSi '06' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hermo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): Hermo van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 5 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jordan Semenza no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hermo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Volodymyr Tymchishin, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Hermo, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Volodymyr Tymchishin va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luis Carlos Suárez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al 87, Jordan Semenza hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Florentino Mariategui. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Team JiSi '06

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 18, quan Melih Çığ va posar els visitants JiSi per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Ettore Giancristofaro va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 85, en Marian Delikat la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Germán Morán que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): JiSi va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vítor Raimundo va desviar el xut final de Melih Çığ després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Alfonso Roca de JiSi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.