Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monkada F.D.M. (778173) - Adrianic (1370050) » 628528651: T57/J5/IV

Liga 628528651 Información oficial sobre el partido 628528651 en Hattrick

01.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 5 / IV.40 (3463)

Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido 5 - 0 Macumbeiros Alineación oficial del equipo 'Macumbeiros' en el partido
唐 (Tang) 弘江 (Hongjiang) (42') 1 - 0
Arotz Arrizuriaga (44') 2 - 0
Panteley Pilipeiko (54') 3 - 0
László Klembucz (55') 4 - 0
Wolf-Bennet Wolloch (64') 5 - 0
Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido 5 - 0 Macumbeiros Alineación oficial del equipo 'Macumbeiros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido 3 - 1 Macumbeiros Alineación oficial del equipo 'Macumbeiros' en el partido
Tiene suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monkada F.D.M.

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Monkada contenien la respiració mentre en 唐 (Tang) 弘江 (Hongjiang) s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Monkada va aconseguir el 2 - 0 quan Arotz Arrizuriaga va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Panteley Pilipeiko va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 3 - 0 al minut 54.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar László Klembucz, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Monkada.
  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Macumbeiros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Wolf-Bennet Wolloch la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Monkada es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 5 - 0 arribava al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Panteley Pilipeiko va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Arotz Arrizuriaga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Armand Coscolla. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Macumbeiros

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Paco Corders va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 4, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Giuseppe Di Gioia va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Macumbeiros va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Evencio Cao-Cordido, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Antonio Conill va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Giuseppe Di Gioia, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Antonio Conill quasi aconsegueix empatar per Macumbeiros al minut 43, però Giuseppe Di Gioia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ede Mitteregger va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Conill de Macumbeiros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.