Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C. Coyote (799038) - Gusurmendi F.T. (1581743) » 628528457: T57/J13/IV

Liga 628528457 Información oficial sobre el partido 628528457 en Hattrick

27.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 13 / IV.36 (3459)

A.C. Coyote Alineación oficial del equipo 'A.C. Coyote' en el partido 3 - 0 Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido
Aarón Ochoa (16') 1 - 0
Alejandro Puerto Collado (30') 2 - 0
Albèrt Puigmir (47') 3 - 0
A.C. Coyote Alineación oficial del equipo 'A.C. Coyote' en el partido 3 - 0 Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C. Coyote Alineación oficial del equipo 'A.C. Coyote' en el partido 2 - 0 Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Coyote

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Coyote va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Aarón Ochoa va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Coyote al minut 30, que va llançar ajustat al pal en Alejandro Puerto Collado. 2 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, Coyote va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Albèrt Puigmir, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Luis Serna Pareja va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Coyote se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Coyote va ser a punt de marcar al minut 31, quan el seu jugador Gionata Chirio va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Alejandro Puerto Collado gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Robert Stanca va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Gusur. La jugada d'estratègia del Coyote per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Robert Giné va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Éric Thiers de Coyote va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gionata Chirio de Coyote la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Gusurmendi F.T.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Gusur van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 62, però Mustafa Günkaya va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.