Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Planetas CF (995525) - os samurais (994528) » 628528093: T57/J6/IV

Liga 628528093 Información oficial sobre el partido 628528093 en Hattrick

08.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 6 / IV.30 (3453)

Los Planetas CF Alineación oficial del equipo 'Los Planetas CF' en el partido 1 - 3 os samurais Alineación oficial del equipo 'os samurais' en el partido
Guifré Lemos (3') 1 - 0
1 - 1 Zeno Buschor (30')
1 - 2 Fernando Vegena (32')
1 - 3 Joaquín Galo (87')
Los Planetas CF Alineación oficial del equipo 'Los Planetas CF' en el partido 1 - 3 os samurais Alineación oficial del equipo 'os samurais' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Planetas CF Alineación oficial del equipo 'Los Planetas CF' en el partido 0 - 3 os samurais Alineación oficial del equipo 'os samurais' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Planetas CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Al minut 3 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Planetas va ser Guifré Lemos.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 66, un contraatac del Planetas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Aureliano Barahona perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 286 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Eusebio Muñoz-León va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Guifré Lemos va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Guifré Lemos de Planetas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

os samurais

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 30 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de samurais. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Zeno Buschor xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Fernando Vegena va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a samurais.
  • 180 Minuto 87 (Gol de falta): Joaquín Galo va incrementar l'avantatge a 1 - 3 per a samurais gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 de partit, Paolo De Furia va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 60 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Adrián Escamilla va rebre molts aplaudiments. Al minut 60 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Fernando Vegena va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Paolo De Furia de samurais va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.