Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Merkava (436214) - ELEFANTES TAMILES (1335135) » 628527954: T57/J13/IV

Liga 628527954 Información oficial sobre el partido 628527954 en Hattrick

27.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 13 / IV.27 (3450)

Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 1 - 2 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
0 - 1 Rafael Guereta (11')
Óscar Panero (20') 1 - 1
1 - 2 Joaquín Salvador Valdemoro (29')
Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 1 - 2 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Merkava Alineación oficial del equipo 'Merkava' en el partido 2 - 0 ELEFANTES TAMILES Alineación oficial del equipo 'ELEFANTES TAMILES' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Merkava

Goles Goles

  • 113 Minuto 20 (Gol por la derecha): Després de 20 minuts de partit, Óscar Panero igualava per Merkava en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Merkava va estar a punt de marcar quan Cosme Donado va fer una passada impressionant a Miguel Piñeiro Truan, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 213 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Óscar Panero de Merkava va intentar batre la porteria rival al minut 54 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Cosme Donado va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ELEFANTES. La jugada d'estratègia del Merkava per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Raúl Jaramillo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Marco Vilaro de Merkava va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Jaramillo de Merkava va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Óscar Panero de Merkava va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

ELEFANTES TAMILES

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): En Rafael Guereta va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 29 minuts quan Joaquín Salvador Valdemoro va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a ELEFANTES.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 35 (Ocasión evento especial): Pierluigi Mandolini va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 35, però no s'esperava que en Alejandro Victorio, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ELEFANTES va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pierluigi Mandolini, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Atcho Zady va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ELEFANTES que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.