Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Starkhs (1590474) - Fernando de Rojas Club de Futbol (1438428) » 628527771: T57/J9/IV

Liga 628527771 Información oficial sobre el partido 628527771 en Hattrick

29.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 9 / IV.24 (3447)

Starkhs Alineación oficial del equipo 'Starkhs' en el partido 5 - 1 Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido
Óscar Gorostorzu (18') 1 - 0
Óscar Gorostorzu (19') 2 - 0
Ferrán Gómez de Terán (31') 3 - 0
Alfonso Lemus (36') 4 - 0
4 - 1 Paco Terroba (63')
Alio Quero (64') 5 - 1
Starkhs Alineación oficial del equipo 'Starkhs' en el partido 5 - 1 Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Starkhs Alineación oficial del equipo 'Starkhs' en el partido 4 - 0 Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Starkhs

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Óscar Gorostorzu, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fernando. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Óscar Gorostorzu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Starkhs es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 19.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Óscar Gorostorzu va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Starkhs, Ferrán Gómez de Terán, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Starkhs. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Alfonso Lemus xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Amb 64 minuts jugats, en Alio Quero va augmentar l'avantatge de Starkhs a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Starkhs va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Víctor Fitado va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Víctor Fitado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Jordi Aguiló va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 74 podia haver acabat en gol, però Jordi Aguiló va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Lemus de Starkhs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fernando de Rojas Club de Futbol

Goles Goles

  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): El Fernando era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Paco Terroba va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En Paco Terroba va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Jesús Cereceda va deixar a Imanol Díaz assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fernando va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Cereceda va sortir per sobre el travesser.