Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fernando de Rojas Club de Futbol (1438428) - Mazaricos F.C. (1433579) » 628527748: T57/J3/IV

Liga 628527748 Información oficial sobre el partido 628527748 en Hattrick

18.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 3 / IV.24 (3447)

Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 6 - 0 Mazaricos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazaricos F.C.' en el partido
Josep Nadal (8') 1 - 0
Josep Nadal (26') 2 - 0
Josep Nadal (29') 3 - 0
Paco Terroba (39') 4 - 0
Josep Nadal (77') 5 - 0
Jorge Aramendia (79') 6 - 0
Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 6 - 0 Mazaricos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazaricos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fernando de Rojas Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Fernando de Rojas Club de Futbol' en el partido 3 - 0 Mazaricos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mazaricos F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fernando de Rojas Club de Futbol

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Corria el minut 8 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Josep Nadal, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Fernando va aconseguir el 2 - 0 quan Josep Nadal va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 29 minuts de joc, Josep Nadal, corrent com un esperitat, superà primer René Pouč per velocitat, i després el porter posant el 3 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Josep Nadal el va rematar Paco Terroba amb un magnífic cop de cap que va suposar el 4 - 0.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Fernando i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 77 minuts de joc. Mentre en Josep Nadal el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Fernando va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jorge Aramendia des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, Jorge Aramendia gairebé va marcar per a Fernando des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Josep Nadal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Urko Axpee va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mazaricos. La jugada d'estratègia del Fernando per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Tantín Arenas va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 11, Banin Ramón de Fernando va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sjoerd Jimmink de Fernando va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Mazaricos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): David Campi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Mazaricos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Mazaricos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Horaţiu Beudean, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 251 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 78, quan un error defensiu va deixar David Campi completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.