Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Badalonian (991611) - RSC HUESCA (491654) » 628527313: T57/J7/IV

Liga 628527313 Información oficial sobre el partido 628527313 en Hattrick

15.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 7 / IV.16 (3439)

Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 3 - 1 RSC HUESCA Alineación oficial del equipo 'RSC HUESCA' en el partido
Cebrià Corominas (64') 1 - 0
Jimmie 'Labios Sellados' Belgrano (70') 2 - 0
2 - 1 Jakub Runštuk (73')
Christoffer Budtz (81') 3 - 1
Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 3 - 1 RSC HUESCA Alineación oficial del equipo 'RSC HUESCA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hadria's team Alineación oficial del equipo 'Hadria's team' en el partido 4 - 0 RSC HUESCA Alineación oficial del equipo 'RSC HUESCA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hadria's team

Goles Goles

  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 64 gràcies a la jugada de Cebrià Corominas, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Hadrias al minut 70, que va llançar ajustat al pal en Jimmie 'Labios Sellados' Belgrano. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Amb 81 minuts jugats, en Christoffer Budtz va augmentar l'avantatge de Hadrias a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Alejandro 'El Cerebro' Mila va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hadrias se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Miguel Ángel 'El Redentor' Badenes Luz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jimmie 'Labios Sellados' Belgrano va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 55 per blocar una centrada d'en Christoffer Budtz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hadrias.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Passaven 72 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Konstantin Rostovtsev va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cebrià Corominas de Hadrias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

RSC HUESCA

Goles Goles

  • 153 Minuto 73 (Gol por la derecha): Sporting van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 73 quan Jakub Runštuk sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Sporting que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jakub Runštuk, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jakub Runštuk, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Robin Pařil va fer al minut 78 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Luigi Loss, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.