Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carracedo F.C. (309871) - Ronsteam (311241) » 628527276: T57/J11/IV

Liga 628527276 Información oficial sobre el partido 628527276 en Hattrick

13.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 11 / IV.15 (3438)

Carracedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Carracedo F.C.' en el partido 2 - 2 Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido
0 - 1 Darren Watt (21')
Jesús Armas (28') 1 - 1
1 - 2 Pau Sintes (39')
Cristian Rada (66') 2 - 2
Carracedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Carracedo F.C.' en el partido 2 - 2 Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carracedo F.C. Alineación oficial del equipo 'Carracedo F.C.' en el partido 2 - 1 Ronsteam Alineación oficial del equipo 'Ronsteam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carracedo F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Passat el minut 28 de joc, Jesús Armas facilitava les coses al Carracedo amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Cristian Rada s'emportà una gran ovació del públic local al minut 66, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Eduardo Martín va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Oier Madariaga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 el Carracedo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Cristian Rada no va estar gens encertat.
  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 64 en Cándido Virgil ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juan Pla Llorente el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oier Madariaga de Carracedo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Rada de Carracedo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Ronsteam

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Darren Watt quedar desmarcat i marcar per a Ronsteam al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Ricart Amer va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 39 de joc. Pau Sintes es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Abdulqudus Al-Iriyani va ridiculitzar a en Edgar Valer amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 240 Minuto 44 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Ronsteam sortien al contraatac. La falta llançada per 邢 (Xing) 旭永 (Xuyong) va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pau Sintes de Ronsteam es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Ezquerra de Ronsteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Miguel José Alcover de Ronsteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.