Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Lugar C.F. (1435875) - Los Jurídicos (309780) » 628527138: T57/J5/IV

Liga 628527138 Información oficial sobre el partido 628527138 en Hattrick

01.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 5 / IV.13 (3436)

El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido 0 - 0 Villanos de Cuéllar Alineación oficial del equipo 'Villanos de Cuéllar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Lugar C.F. Alineación oficial del equipo 'El Lugar C.F.' en el partido 2 - 0 Villanos de Cuéllar Alineación oficial del equipo 'Villanos de Cuéllar' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Lugar C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 7 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Alberto Alija quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Marcos Izco es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Miranda Tirado va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 es va veure una gran oportunitat per a Lugar per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Liviu Bran, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Lugar va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Iván Velázquez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kaiet Iantzi va estar a punt d'acabar en gol al minut 71, però el porter visitant Salvador Sánchez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Alija de Lugar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Alija de Lugar va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Villanos de Cuéllar

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): El Cuellarano va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En 胡 (Hu) 文正 (Wenzheng) la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): Mohamed Pérez García va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cuellarano que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Cuellarano van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Julio Soler Turmo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en 胡 (Hu) 文正 (Wenzheng), però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.