Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gades CF (487020) - kuruhoo (796566) » 628526949: T57/J13/IV

Liga 628526949 Información oficial sobre el partido 628526949 en Hattrick

27.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 13 / IV.9 (3432)

Dumondi Alineación oficial del equipo 'Dumondi' en el partido 1 - 3 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
0 - 1 Stoyan Skrobanski (44')
0 - 2 Isidro Cidron (64')
Paco Medina Ruiz (68') 1 - 2
1 - 3 Isidro Cidron (73')
Dumondi Alineación oficial del equipo 'Dumondi' en el partido 1 - 3 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dumondi Alineación oficial del equipo 'Dumondi' en el partido 2 - 1 kuruhoo Alineación oficial del equipo 'kuruhoo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dumondi

Goles Goles

  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Dumondi per la dreta va donar com a resultat un gol de Paco Medina Ruiz al minut 68 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Paco Medina Ruiz va marxar de 駿一郎 (Shunichiro) 脇田 (Wakita) en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Dumondi van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Carlos Tartas no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Ayza de Dumondi es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Carlos Tartas de Dumondi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Walter Ambrosi de Dumondi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

kuruhoo

Goles Goles

  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): En Stoyan Skrobanski va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 44. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 64 una excel·lent centrada de Julian Zubidia va arribar a Isidro Cidron, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, kuruhoo va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Isidro Cidron, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Angel Stefchevski va estar a punt de posar per davant a kuruhoo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Virgilio Navarro va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Julian Zubidia, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 34 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del kuruhoo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lucio Borja, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 280 Minuto 54 (Ocasión de falta): Virgilio Navarro va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Stoyan Skrobanski que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.