Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrecilla del Rebollar (1580128) - Alcazar F.C.B. (1365004) » 628526541: T57/J10/IV

Liga 628526541 Información oficial sobre el partido 628526541 en Hattrick

06.10.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 10 / IV.2 (3425)

Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido 3 - 1 Alcazar F.C.B. Alineación oficial del equipo 'Alcazar F.C.B.' en el partido
Javier Valencia (7') 1 - 0
1 - 1 Frank Dahliensteg (16')
Cristiano Zerboni (18') 2 - 1
Cristiano Zerboni (71') 3 - 1
Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido 3 - 1 Alcazar F.C.B. Alineación oficial del equipo 'Alcazar F.C.B.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido 1 - 2 Alcazar F.C.B. Alineación oficial del equipo 'Alcazar F.C.B.' en el partido
Tiene suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrecilla del Rebollar

Goles Goles

  • 124 Minuto 7 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 7 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Javier Valencia. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Alcazar. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Cristiano Zerboni la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Torrecilla es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 18.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Cristiano Zerboni de Torrecilla va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Alcazar F.C.B.

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Alcazar va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Víctor Peñaherrera, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Frank Dahliensteg que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 3 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jerónimo José Simões Ribeiro no va ser aprofitada per en Gniewosz Pikulec que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Jerónimo José Simões Ribeiro va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Alcazar Jerónimo José Simões Ribeiro quasi marca al minut 29 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Víctor Peñaherrera l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Alcazar creava perill des de la dreta al minut 31, però en Diego Otero, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Valentin Proksch desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 260 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Tegus Jagun va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Frank Dahliensteg va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Rabago de Alcazar va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Robin Carlson de Alcazar es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Iván Rabago se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.