Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Despertaferro (773853) - Súria (1592554) » 628526468: T57/J5/IV

Liga 628526468 Información oficial sobre el partido 628526468 en Hattrick

01.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 5 / IV.1 (3424)

F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido 0 - 2 visekecolagol vuelve Alineación oficial del equipo 'visekecolagol vuelve' en el partido
0 - 1 Emmanuel Guisset (32')
0 - 2 Ezequiel Hijero (62')
F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido 0 - 2 visekecolagol vuelve Alineación oficial del equipo 'visekecolagol vuelve' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido 2 - 0 visekecolagol vuelve Alineación oficial del equipo 'visekecolagol vuelve' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Despertaferro

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Ursyn Giedyk quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alois Wambacher va fer al minut 40 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Juan Francisco Oneto, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Alois Wambacher va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 44, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Despertaferro va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 68 que Manuel Rojas Sánchez no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Olav Harper no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Francisco Oneto de Despertaferro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Xiao Folgueira de Despertaferro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

visekecolagol vuelve

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Emmanuel Guisset va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a visekecolagol.
  • 139 Minuto 62 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Ezequiel Hijero van servir per superar a l'últim defensor, en Àlex Bofarull. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de visekecolagol cantant "Ezequiel Hijero selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El visekecolagol va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Günther Tomanek va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): visekecolagol van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Gregorio Vardeci no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Emmanuel Guisset de visekecolagol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.