Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

"Aqui la peña está muy loca" (1462918) - Sinnsen Racing Club (987952) » 628525805: T57/J8/III

Liga 628525805 Información oficial sobre el partido 628525805 en Hattrick

22.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 8 / III.5 (3412)

"Aqui la peña está muy loca" Alineación oficial del equipo '"Aqui la peña está muy loca"' en el partido 2 - 1 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
Romelio Soriano (11') 1 - 0
1 - 1 Dinho Ennes (23')
Sustrai Aizpurueta (66') 2 - 1
"Aqui la peña está muy loca" Alineación oficial del equipo '"Aqui la peña está muy loca"' en el partido 2 - 1 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
"Aqui la peña está muy loca" Alineación oficial del equipo '"Aqui la peña está muy loca"' en el partido 1 - 2 Sinnsen Racing Club Alineación oficial del equipo 'Sinnsen Racing Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,4 % 85,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

"Aqui la peña está muy loca"

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Stevie Hibbert arribés a peus de Romelio Soriano, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a "Aqui el 1 - 0.
  • 141 Minuto 66 (Gol de contra por el centro): El "Aqui era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sustrai Aizpurueta va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): "Aqui van sortir al contraatac al minut 6, però Juan Miguel Alemán Pardo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El "Aqui ho intentava per la dreta per mitjà de Joaquín Guillén de Fitero, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Sinnsen Racing Club

Goles Goles

  • 163 Minuto 23 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 23. L'anotador per Sinnsen va ser Dinho Ennes, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Dinho Ennes al minut 35 semblava entrar, però Balbino Manassero va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Marcin Twarowski va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Balbino Manassero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 60, quan en Máximo Trueba va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Sinnsen va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Balbino Manassero va desviar el xut final de David Malo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En David Malo al minut 73 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.