Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hércules CF (1417770) - White Rhino Team (779182) » 628525527: T57/J8/II

Liga 628525527 Información oficial sobre el partido 628525527 en Hattrick

22.09.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 8 / II.4 (3407)

Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido 1 - 2 White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido
Amado Medina Ruiz (35') 1 - 0
1 - 1 Lelos Sidiropoulos (65')
1 - 2 Siro Couselo (72')
Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido 1 - 2 White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hércules CF Alineación oficial del equipo 'Hércules CF' en el partido 3 - 0 White Rhino Team Alineación oficial del equipo 'White Rhino Team' en el partido
Tiene mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hércules CF

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Hércules, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Amado Medina Ruiz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Urbano Cagnoni va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Amado Medina Ruiz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Hércules.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Stefan Langeder va sorprendre Paul Bautzen amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Urbano Cagnoni va estar a punt d'avançar els locals al minut 69 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pablo Agulló! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

White Rhino Team

Goles Goles

  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): White sabia com jugar al contraatac, i al minut 65, Lelos Sidiropoulos va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): En Siro Couselo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de White va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Acoidan Martínez de Rodrigo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de White va anar a parar a la dreta de l'atac on en Siro Couselo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Zoltan Dazian estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Lelos Sidiropoulos, als 29 minuts, va fallar per ben poc.