Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

campeolones (486831) - El Pozo Xuko (800323) » 628525287: T57/J4/Primera

Liga 628525287 Información oficial sobre el partido 628525287 en Hattrick

25.08.2018 14:00:00
Liga: Temporada 57 / Jornada 4 / Primera (3403)

campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 0 - 2 El Pozo Xuko Alineación oficial del equipo 'El Pozo Xuko' en el partido
0 - 1 Luis Velasco Tovar (42')
0 - 2 Aarón Rosende Valverde (61')
campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 0 - 2 El Pozo Xuko Alineación oficial del equipo 'El Pozo Xuko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido 2 - 0 El Pozo Xuko Alineación oficial del equipo 'El Pozo Xuko' en el partido
Tiene mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

campeolones

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Custodio Arou va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): campeolones va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 38 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Arthur Clarac ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Anbar Mosleh no va ser aprofitada per en Modesto Jordera que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 203 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Rubén Roca i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a campeolones, però el xut de Koray Kardan va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): campeolones va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 85 que Rubén Roca no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

El Pozo Xuko

Goles Goles

  • 186 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El EPX va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Luis Velasco Tovar rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 42.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): En Aarón Rosende Valverde va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de EPX, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Luis Velasco Tovar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Emre Bircan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.