Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Futbol Club Vilanova i la Geltrú (489785) - Rayo Alua FC (1600168) » 626361919: T56/R6

Copa 626361919 Información oficial sobre el partido 626361919 en Hattrick

16.05.2018 12:00:00
Copa: Temporada 56 / Ronda 6

Futbol Club Vilanova i la Geltrú Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Vilanova i la Geltrú' en el partido 2 - 1 Rayo Alua FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Alua FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Futbol Club Vilanova i la Geltrú Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Vilanova i la Geltrú' en el partido 1 - 1 Rayo Alua FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Alua FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,6 % 11,5 % 23,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Club Vilanova i la Geltrú

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Vilanova va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Leoš Chasák va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Eewoud Vastiau va augmentar l'avantatge de Vilanova a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Dominik Együd va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Aert van Sprang va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 206 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 18, tothom va saber perquè en Leoš Chasák era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dominik Együd de Vilanova es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rayo Alua FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Vilanova. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Andrei Doroftei la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rayo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): Al minut 60 un refús amb el peu d'en Alexey Zamiralov va anar a parar als peus del Raúl Ruiz García que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.