Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BlackDragon FC (433657) - Agaleja Balompie (1418420) » 623156683: T56/J9/VII

Liga 623156683 Información oficial sobre el partido 623156683 en Hattrick

09.06.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 9 / VII.953 (38989)

Colo Loko Alineación oficial del equipo 'Colo Loko' en el partido 0 - 4 Sporting Msi Alineación oficial del equipo 'Sporting Msi' en el partido
0 - 1 Nemesio Chamarro (9')
0 - 2 Roberto Núñez (18')
0 - 3 Matías Carantoña (31')
0 - 4 Clayton Grenholm (34')
Colo Loko Alineación oficial del equipo 'Colo Loko' en el partido 0 - 4 Sporting Msi Alineación oficial del equipo 'Sporting Msi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Colo Loko Alineación oficial del equipo 'Colo Loko' en el partido 1 - 3 Sporting Msi Alineación oficial del equipo 'Sporting Msi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,6 % 3,1 % 79,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colo Loko

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Ferrán Victorica va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 27 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 200 Minuto 63 (Ocasión de falta): Colo va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 63, però el xut va anar a parar al pal.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Agustí Tur no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cosme Adaimi de Colo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Sporting Msi

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Amb 9 minuts jugats, Nemesio Chamarro de Msi va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Roberto Núñez de Msi va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 186 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Msi amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Matías Carantoña, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 3 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Msi va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Clayton Grenholm, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Matías Carantoña quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raúl Climent, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 55 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Roberto Núñez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 240 Minuto 73 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Msi sortien al contraatac. La falta llançada per José Cereceda va sortir força alta sense massa perill.