Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Burriana's Team (119458) - rogama-team (1436224) » 623155724: T56/J7/VII

Liga 623155724 Información oficial sobre el partido 623155724 en Hattrick

26.05.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 7 / VII.936 (38972)

CF Coope Ases del Futuro Alineación oficial del equipo 'CF Coope Ases del Futuro' en el partido 0 - 1 Energia Siciliana Alineación oficial del equipo 'Energia Siciliana' en el partido
0 - 1 Diego Uribe Bernedo (75')
CF Coope Ases del Futuro Alineación oficial del equipo 'CF Coope Ases del Futuro' en el partido 0 - 1 Energia Siciliana Alineación oficial del equipo 'Energia Siciliana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF Coope Ases del Futuro Alineación oficial del equipo 'CF Coope Ases del Futuro' en el partido 2 - 0 Energia Siciliana Alineación oficial del equipo 'Energia Siciliana' en el partido
Tiene mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Coope Ases del Futuro

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 38 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jordi Josep Labèrnia, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 219 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Israel Serrano Pacheco va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Clemente Pagliaccio, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 es va veure una gran oportunitat per a Futuro per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Israel Serrano Pacheco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Energia Siciliana

Goles Goles

  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Harold Vidal va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Diego Uribe Bernedo va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Siciliana posava el marcador 0 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Siciliana sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Milo Bastiaansen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 53 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Max Ekvall va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 73. En Diego Uribe Bernedo va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.