Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unión Tradicionalista Carlista (119957) - FC Vueling (1458247) » 623137910: T56/J5/VII

Liga 623137910 Información oficial sobre el partido 623137910 en Hattrick

12.05.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 5 / VII.618 (38654)

Unión Tradicionalista Carlista Alineación oficial del equipo 'Unión Tradicionalista Carlista' en el partido 1 - 0 FC Vueling Alineación oficial del equipo 'FC Vueling' en el partido
Donatello Ardizzone (23') 1 - 0
Unión Tradicionalista Carlista Alineación oficial del equipo 'Unión Tradicionalista Carlista' en el partido 1 - 0 FC Vueling Alineación oficial del equipo 'FC Vueling' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Unión Tradicionalista Carlista Alineación oficial del equipo 'Unión Tradicionalista Carlista' en el partido 3 - 0 FC Vueling Alineación oficial del equipo 'FC Vueling' en el partido
Tiene mala suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Tradicionalista Carlista

Goles Goles

  • 138 Minuto 23 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Rareş Cârţână va anar directament als peus de Donatello Ardizzone que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Tradicionalista ho intentava per la dreta per mitjà de Javier Meroño, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En Pablo Iguarán, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, Fernando Barbancho gairebé va marcar per a Tradicionalista des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Yannick Launay al minut 72 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Javier Meroño va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Laurent Martinod de Tradicionalista va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Vueling

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Malik Mutlak va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Severino Spadaro, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Malik Mutlak va poder marcar per a Vueling en un servei de cantonada picat per en Severino Spadaro quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.