Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Atco. Democratico (1436193) - Spasant Port United (1416721) » 623109724: T56/J1/VII

Liga 623109724 Información oficial sobre el partido 623109724 en Hattrick

14.04.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 1 / VII.115 (38151)

Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido 1 - 0 Spasant Port United Alineación oficial del equipo 'Spasant Port United' en el partido
Miguel González Arguimanes (21') 1 - 0
Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido 1 - 0 Spasant Port United Alineación oficial del equipo 'Spasant Port United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atco. Democratico Alineación oficial del equipo 'Club Atco. Democratico' en el partido 2 - 0 Spasant Port United Alineación oficial del equipo 'Spasant Port United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atco. Democratico

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Daniel Irala el va rematar Miguel González Arguimanes amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 2 (Ocasión tiro lejano): El C.A.D. se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 2, en Óscar Costa va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de C.A.D. tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Theo Angehrn ho va intentar al minut 32 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Jesús Caralt de C.A.D. gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Daniel Irala gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Pastor Becerra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 219 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En José María Tarazona va poder marcar per a C.A.D. en un servei de cantonada picat per en Daniel Irala quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cipriano Amilibia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Spasant Port United

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Spasant va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Norman Geisselbacher, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Daniel Albà de Spasant la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.