Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchas Unidas (774172) - Tostadas Imperiales (1586525) » 623106731: T56/J8/VII

Liga 623106731 Información oficial sobre el partido 623106731 en Hattrick

02.06.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 8 / VII.61 (38097)

Elgrancalamar Alineación oficial del equipo 'Elgrancalamar' en el partido 0 - 1 Tostadas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Tostadas Imperiales' en el partido
0 - 1 Jacme Simonet (54')
Elgrancalamar Alineación oficial del equipo 'Elgrancalamar' en el partido 0 - 1 Tostadas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Tostadas Imperiales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Elgrancalamar Alineación oficial del equipo 'Elgrancalamar' en el partido 2 - 0 Tostadas Imperiales Alineación oficial del equipo 'Tostadas Imperiales' en el partido
Tiene mala suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elgrancalamar

Tostadas Imperiales

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jacme Simonet va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Imperiales, l'equip va recuperar la pilota al minut 6 i va contraatacar. En Addie Strijdonck va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Imperiales van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Ignacio González va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Imperiales quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ignacio González va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Imperiales va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paco Taboada, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): En Edgar Łątka va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 24 (Tarjeta roja directa): Al minut 24 en Addie Strijdonck va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.