Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ciudad Alhambra (992630) - Jaulin FC (772501) » 623106540: T56/J3/VII

Liga 623106540 Información oficial sobre el partido 623106540 en Hattrick

28.04.2018 15:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 3 / VII.58 (38094)

Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido 1 - 0 yupi team Alineación oficial del equipo 'yupi team' en el partido
Paul Mubiru (71') 1 - 0
Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido 1 - 0 yupi team Alineación oficial del equipo 'yupi team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciudad Alhambra Alineación oficial del equipo 'Ciudad Alhambra' en el partido 2 - 0 yupi team Alineación oficial del equipo 'yupi team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciudad Alhambra

Goles Goles

  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Illarion Glushkov va treure un córner llarg cap al segon pal que en Paul Mubiru, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Ian Olazabal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Alhambra se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Alhambra a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mathias Rolf Kospoth va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 220 Minuto 58 (Ocasión de falta): Al minut 58, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Alhambra va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dankward Eisenschink va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fred Scherer-Kraus.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fabrizio Buonfiglio de Alhambra va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

yupi team

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): yupi van sortir al contraatac al minut 59, però Diego Manzano Pérez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Martínez de yupi es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.