Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trompi (48757) - Dadandy (437699) » 623093081: T56/J12/VI

Liga 623093081 Información oficial sobre el partido 623093081 en Hattrick

30.06.2018 14:00:00
Liga: Temporada 56 / Jornada 12 / VI.841 (15159)

Sporting Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Sporting Torrelavega' en el partido 0 - 4 Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido
0 - 1 Gonzalo Izaza (16')
0 - 2 Yanir Eirron (27')
0 - 3 Yanir Eirron (31')
0 - 4 Gonzalo Izaza (76')
Sporting Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Sporting Torrelavega' en el partido 0 - 4 Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sporting Torrelavega Alineación oficial del equipo 'Sporting Torrelavega' en el partido 1 - 5 Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Torrelavega

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 54 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Wilhelmus Blokhuis va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Silviu Rebrişorean, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Richardt Asmussen des de l'esquerra va sortir desviat.

Dadandy

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Al minut 16 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gonzalo Izaza que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 180 Minuto 27 (Gol de falta): Al minut 27, una falta xutada per Yanir Eirron va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 2 per a Dadandy. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, Dadandy va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Yanir Eirron.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Gonzalo Izaza va aprofitar un error defensiu al minut 76, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Dadandy.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Franciscano Vargas Rivera quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jon Tollefsen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Joaquín Sáenz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Joaquín Sáenz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. La jugada d'estratègia del Dadandy per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pablo Echanove va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Izaza de Dadandy es va guanyar la targeta groga merescudament.